Trei autovehicule implicate într-un incident rutier. O persoană rănită

 

Marți, 20 februarie 20224, în jurul orei 9:40, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DE 581, în afara localității Munteni, la km 30+150 m. 

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 23 de ani din comuna Duda-Epureni, județul Vaslui, s-ar fi angajat în efectuarea manevrei de depășire a unei alte autoutilitare, fără să se asigure. Un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 26 de ani, din comuna Ghidigeni, județul Galați, se angajase deja în depășirea celei de-a două utilitare.  

În aceste condiții, conducătorul autoturismului ar fi frânat puternic și ar fi virat către dreapta, acroșând autoutilitara condusă de bărbatul în vârstă de 23 de ani. Din impact a rezultat vătămarea conducătorului autoturismului. 

Cei doi bărbați au fost testați cu aparatul etilotest și cu cel pentru detectarea în organism a substanțelor interzise, rezultatele fiind negative. 

Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, transmite IPJ Galați.