Reținuți pentru tâlhărie. Unul din Toflea, celălalt din Tecuci

 

Sâmbătă, 17 februarie 2024, în jurul orei 22, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 54 ani din municipiul Tecuci. Acesta reclama faptul că în decursul aceleiași seri, în timp ce se deplasa pe strada Aleea Egalității din localitate, două persoane necunoscute i-ar fi sustras, prin violență, un telefon mobil și un card bancar.  

În urma activităților specifice, polițiștii au identificat și depistat persoanele bănuite de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Este vorba despre doi bărbați, în vârstă de 19 ani din satul Toflea, comuna Brăhășești, respectiv 41 de ani din municipiul Tecuci, județul Galați. 

În baza probatoriului administrat, joi, 22 februarie 2024, polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Tecuci au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a celor doi bărbați. Urmează ca astăzi, 23 februarie 2024, aceștia să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, cu propunerea de arestare preventivă, se arată în comunicatul IPJ Galați.