Accident pe DN 25. Traficul este deviat

 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 25 între Galați și Tecuci, pe raza localității Vameș, a avut loc o coliziune între un atelaj hipo și un autoturism. 

În urma accidentului a rezultat rănirea căruțașul, care este asistat medical la fața locului.  

Se efectuează cercetări la locul producerii accidentului, traficul fiind deviat pe străzi din interiorul localității. Se estimează reluarea circulației pe DN 25 după ora 20. 

 

Update: Sâmbătă, 2 martie 2024, la ora 18.40, în interiorul localității Vameș a avut loc un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită grav. 

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un bărbat în vârsta de 66 ani, domiciliat în municipiul Galați, conducea un autoturism, având direcția de deplasare dinspre Tecuci către Galați. Atunci când a ajuns în interiorul localității menționate, la km 44 plus 500 de metri, ar fi intrat în coliziune cu un atelaj hipo, tractat de un cal, care se deplasa din sens opus și era condus de un bărbat de 31 de ani, din comuna Piscu.  

În urma impactului bărbatul de 31 de ani a fost rănit grav, acesta fiind preluat de echipajele medicale sosite la fața locului în stare de inconștiență. Calul a murit. 

Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcolscop rezultatul a fost negativ. În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier, transmite IPJ Galați.