Fără permis sau sub influența alcoolului la volan pe străzile din Tecuci

 

Vineri, 15 martie 2024, în jurul orei 18:12, polițiștii Serviciului Rutier Galați au depistat un tânăr în vârstă de 23 de ani, din localitatea Periș, județul Ilfov. Tânărul conducea un autoturism, în municipiul Tecuci, având dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat din data de 15 februarie 2024. 

Duminică, 17 martie, în jurul orei 1:24, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au depistat un bărbat în vârstă de 42 de ani din comuna Ivești. Bărbatul conducea autoturismul pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci, având dreptul de a conduce suspendat. 

Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la Spitalul din Tecuci, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. 

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. În cel de-al doilea caz s-a adăugat și infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, transmite IPJ Galați.