Posturi de agenți la IPJ Galați

 

Inspectoratul General al Poliției Române organizează concurs pentru ocuparea a două posturi vacante de agent de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, prin recrutare din sursă externă, după cum urmează: 

– Agent I (și conductor câini) la Biroul de investigare tehnico-științifică a locului faptei din cadrul Serviciului Criminalistic – Inspectoratul de Poliție Județean Galați, poziția 363 din statul de organizare al unității; 

– Agent II (și conductor câini) la Compartimentul Conductori câini din cadrul Poliției Municipiului Galați– Inspectoratul de Poliție Județean Galați, poziția 444 din statul de organizare al unității. 

Pentru aceste două posturi recrutarea va fi realizată de Inspectoratul de Poliție Județean Galați. Înscrierea la concurs se va desfășura în perioada 19 martie – 3 aprilie 2024 inclusiv. Transmiterea cererii și a documentelor necesare înscrierii pentru posturile din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați se va realiza prin intermediul adresei de e-mail: [email protected] . 

Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0236.407.215 sau pe adresa de e-mail a Serviciului Resurse Umane – [email protected] .  

Informații complete cu privire la aceste posturi, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe portalul HUB de servicii publice, la adresa: https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt.