„De la inimă la inimă” – Campanie umanitară de Paște

 

În perioada 1-30 aprilie 2024, Asociația Balinte Ionela din Tecuci derulează Campania umanitară de Paște „De la inimă la inimă”. Prin acest demers Asociația își propune să mobilizeze comunitatea pentru a oferi ajutor celor care trec prin momente dificile și pentru a le aduce un strop de bucurie în sărbătoarea Paștelui. 

 „Scopul nostru este să strângem fonduri și bunuri necesare pentru a sprijini familiile defavorizate, persoanele în vârstă sau copiii aflați în situații de vulnerabilitate. Fiecare contribuție, mare sau mică, va face o diferență în viețile celor în nevoie. 

Prin intermediul acestei campanii dorim să transmitem un mesaj de solidaritate și compasiune, să arătăm că împreună putem face schimbări pozitive în comunitatea noastră. 

Vă îndemnăm să vă alăturați eforturilor noastre și să donați generos pentru a face posibilă realizarea acestui scop nobil. Fiecare gest de bunătate contează și poate aduce un zâmbet pe chipul celor care au nevoie de ajutorul nostru”, precizează Asociația Balinte Ionela. 

Pentru mai multe informații despre modul în care puteți contribui sau pentru a vă implica activ în campanie puteți contacta Asociația prin email la adresa [email protected] sau la numărul de telefon 0774.696.039.