Posturi de mecanic utilaje și hidrometru

 

Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlad organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor contractuale de execuție după cum urmează: mecanic utilaje la Formația Siret; hidrometru cu timp parțial de muncă la Compartiment Hidrologie – Stația Hidrometrică Colonești, județul Bacău din cadrul Administrației Bazinale de Apă Prut-Bârlad – Sistemul de Gospodărie a Apelor Galați.    

Condiţii specifice  

– mecanic utilaje: studii generale / școală profesională; diplomă de calificare pentru mecanic utilaje / atestat mecanic utilaje;

– hidrometru: studii generale; diploma de muncitor hidrometru sau agent hidrotehnic, constituie avantaj.   

Concursul se desfășoară după următorul calendar:    

– 29 aprilie 2024 – data limită pentru depunerea dosarelor;    

– 14 mai – probele scrise se vor desfășura la sediul Sistemului Hidrotehnic Siret-Prut din Tecuci, strada Cuza Vodă nr. 12, județul Galați (detalii în anunț);   

– 20 mai, ora 9 – susținerea interviului pentru ambele posturi, la sediul Sistemului de Gospodărire a Apelor Galați, cu sediul în Galați, str. Drumul de Centură nr. 39 B. 

Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul Administrației Bazinale de Apă Prut-Bârlad sau la sediul Sistemului de Gospodărire a Apelor din Galați, strada Drumul de Centură nr. 39 B. Tel. 0236.417.963, interior 119. 

Anunț concurs.