Reținut după o agresiune pe terasa unui bar

 

Duminică, 14 aprilie 2024, la ora 21:20, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Galați au fost sesizați, prin apel la 112, de către un bărbat din satul Fântânele, comuna Scânteiești, județul Galați. Acesta reclama faptul că pe terasa magazinului pe care îl administrează, situat în aceeași localitate, ar fi avut loc o agresiune. 

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, sub coordonarea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, s-a stabilit că pe fondul unui conflict spontan un bărbat în vârstă de 34 de ani, din aceeași localitate, ar fi lovit cu o sticlă doi tineri, de 25 și 29 de ani, și ar fi spart geamul unei vitrine frigorifice aflată pe terasa magazinului. 

În urma administrării probatoriului în cauza penală, în care au fost efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, luni, 15 aprilie 2024, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului de 34 de ani, pentru 24 de ore. 

În cursul zilei de marți, acesta a fost prezentat la Judecătoria Târgu Bujor, cu propunerea luării măsurii preventive, transmite IPJ Galați. 

 

Update: În urma prezentării bărbatului la Judecătoria Târgu Bujor, față de acesta a fost dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.