Alt bărbat băut la volan, alte cabluri distruse la Tecuci. Vinovatul este din Matca

 

Miercuri, 17 aprilie 2024, în jurul orei 15:33, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au fost sesizați privind un eveniment rutier produs pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Tecuci.  

Polițiștii au stabilit că un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Matca, județul Galați, se deplasa pe artera menționată. Atunci când a ajuns în intersecția cu strada Matei Basarab, șoferul ar fi pierdut controlul direcției de mers, părăsind partea carosabilă în dreapta și apoi lovind o firidă metalică care conținea mai multe cabluri electrice. 

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere. Rezultatul testării alcoolscop a fost de 1,39 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care l-au condus la Spitalul din Tecuci, pentru a-i fi recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a valorii alcoolemiei. 

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, transmite IPJ Galați. 

 

Lasă un răspuns