Doi bărbați au ajuns în spatele gratiilor. Unul pentru ucidere din culpă, celălalt pentru o bătaie într-un bar 

 

Joi, 9 mai 2024, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul celor din cadrul Postului de Poliție Grivița, au depistat pe raza localității Grivița din județul Galați un bărbat în vârstă de 25 de ani, din aceeași localitate. 

Pe numele acestuia, Judecătoria Liești a emis în data de 8 mai 2024 un mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 8 luni de închisoare, într-o cauză penală în care a fost judecat pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați. 

În aceeași zi de 9 mai, agenții din cadrul Poliției Târgu Bujor au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore față de un bărbat în vârstă de 39 de ani, din localitate. Bărbatul este suspect de săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. 

În fapt, în seara zilei de 5 mai 2024, în jurul orelor 23:40, în timp ce se afla la un bar de pe raza aceleiași localități, bărbatul ar fi lovit de mai multe ori cu un obiect contondent din lemn, la nivelul feței și al capului, un bărbat de 44 de ani din aceeași localitate, provocându-i acestuia mai multe traumatisme. 

În cursul zilei de vineri, 10 mai 2024, bărbatul în vârstă de 39 de ani a fost prezentat la Judecătoria Târgu Bujor cu propunerea luării măsurii preventive, transmite IPJ Galați. 

 

Lasă un răspuns