Posturi de informatician, administrator financiar și șef serviciu 

 

Școala Gimnazială „Victor Ion Popa” Ivești organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de informatician debutant (M) – 0,25 normă.   

Condiţii specifice: studii medii cu specializarea informatică; cunoștințe de administrare aplicație AEL, SIIIR; nu se solicită vechime.   

Concursul se desfășoară după următorul calendar:    

– 22 mai 2024 – data limită pentru depunerea dosarelor;    

– 29 mai, ora 8 – proba scrisă;   

– 29 mai, ora 13.30 – proba interviu.  

Informații suplimentare puteți obţine la sediul Școlii Gimnaziale „Victor Ion Popa” Ivești, jud. Galați. Tel 0236.866.922. 

Anunț concurs. 

Liceul Tehnologic „Costache Conachi” Pechea organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de administrator financiar.   

Condiţii specifice: studii superioare economice absolvite cu diplomă de licenţă; cunoştinţe de operare PC – Word, Excel, Internet; să nu fi avut abateri disciplinare la locurile de muncă anterioare; abilităţi de comunicare; sociabil, comunicativ, abilități de muncă în echipă; experienţa în domeniul contabilităţii bugetare constituie un avantaj; vechime în muncă – minim 3 ani. 

Concursul se desfășoară după următorul calendar:    

– 7 iunie 2024 – data limită pentru depunerea dosarelor;    

– 11 iunie, ora 10 – proba scrisă;  

– 13 iunie, ora 10 – proba practică;  

– 14 iunie, ora 10 – proba interviu.  

Relații suplimentare puteți obţine la sediul Liceului Tehnologic „Costache Conachi” Pechea, jud. Galaţi. Tel. 0236.823.504.  

Anunț concurs. 

Primăria Cerţeşti organizează concurs în vederea ocupării postului contractual de Șef Serviciul Public de Alimentare cu Apă și Canalizare Cerțești.    

Condiţii specifice: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă; nu se solicită vechime. 

Concursul se desfășoară după următorul calendar:     

– 24 mai 2024 – data limită pentru depunerea dosarelor;     

– 4 iunie, ora 10 – proba scrisă;   

– 6 iunie, ora 10 – proba interviu.   

Informații suplimentare puteți obţine la sediul Primăriei Cerțești, jud. Galaţi. Tel. 0236.337.505.   

Anunț concurs. 

 

Lasă un răspuns