Premiu obținut de talentata Nectaria Maria Lungeanu

 

Vineri, 24 mai, începând cu ora 18, Festivalul Concurs de Muzică Folk „Seara de Mai” a marcat începutul celei de-a XIII-a ediții la Casa de Cultură a municipiului Brăila.

Evenimentul, organizat în parteneriat cu Asociația Clubul de Turism „Proilavia”, a adus în fața publicului o serie de talente remarcabile, printre care s-a evidențiat și Nectaria Lungeanu, elevă îndrumată de prof. Cristi Corcioveanu la Casa de Cultură Tecuci. Ea a reușit să cucerească juriul și să câștige Premiul I la categoria de vârstă 9-14 a concursului.

Juriul, format din Gabriel Lâla – președintele Asociației „Proilavia”, Armanda Filipine – profesor și jurnalist la „Brăila Chirei”, Iulia Adelina Mihai – profesor la Școala Gimnazială „Ecaterina Teodoroiu” și preotul profesor Ioan Păvăloiu – dirijorul Corului Bărbătesc „Armonia”, a apreciat prestația Nectarei pentru originalitatea și sensibilitatea interpretării sale.

În a doua zi a Festivalului concurs „Seară de mai” a avut loc premierea concurenților, aceștia primind instrumente muzicale și alte surprize.

Felicitări!