Două persoane rănite în urma unui accident rutier

 

Joi, 30 mai 2024, în jurul orei 14:20, pe DJ 241 G, în interiorul localității Brăhășești din județul Galați, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. 

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci s-a stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 42 de ani din comuna Tănăsoaia, județul Vrancea, conducea o autoutilitară pe DJ 241 G, având direcția către comuna Gohor. Într-o curbă la stânga ar fi pătruns pe sensul opus de mers unde ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care era condus de un tânăr în vârstă de 18 ani. 

În urma acestui eveniment rutier au fost rănite două persoane, fiind vorba despre tânărul de 18 ani și de o femeie de 53 de ani care au fost transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto dețin permise de conducere valabile, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ în ambele cazuri. 

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, se arată în comunicatul IPJ Galați.