Megaconcert de 1 Iunie la Tecuci – FOTO

 

Ziua Internațională a Copilului a fost marcată la Tecuci sâmbătă, 1 Iunie 2024, printr-o serie de surprize și spectacole destinate copiilor de toate vârstele, eveniment ce s-a derulat pe parcursul întregii zile. Manifestările au fost oferite publicului numeros de Primărie, Consiliul Local și Casa de Cultură Tecuci.  

După mai bine de patru ore petrecute frumos de copii în Parcul „Regina Elisabeta”, spectatorii de toate vârstele au participat de la ora 18 în centrul orașului la un megaconcert dedicat tuturor. 

MC Ionuț Ungureanu alături de Marilena Șerbănuț au fost prezentatorii spectacolului și după introducerea din deschiderea acestui eveniment anual derulat la Tecuci au prezentat pe fiecare artist urcat pe scenă. Pentru început au evoluat artiști locali, urmați de vedete consacrate ale scenei muzicale românești.  

Deschiderea a fost făcută de Trupa Shiny Girls, formată din Roxana Irimia, Ioana Balcanu, Sopfia Papuc, Elena Radu, Amelia Frunzache, care au dansat energic și ritmat. Această trupă înființată la Tecuci are în componență eleve ale Colegiului „Spiru Haret”, care își fac singure coregrafia.  

Au urmat interpretele Sara Mihai, Alexandra Zaharia, Andra Sun, Claudiu Vișan și cunoscutul Alin Brat, toți în aplauzele publicului spectator.   

 Cântăreața, compozitoare, producător muzical Olivia Addams a cântat la unison cu publicul, nelipsite fiind hiturile Răsărit perfect, Buchet de trandafiri, Aruncă-mă și prinde-mă, Dumb și altele. 

Barbarossa Samba Group, o trupă românească care încântă publicul din ţară şi de peste hotare cu ritmuri braziliene, şi-a început spectacolul de percuţie pe ritmuri de samba. Prin pasiunea pentru muzică şi prin energia tobelor acest grup mişcă orice public şi, cel mai important, îi implică în show – așa cum s-a întâmplat la Tecuci. 

Connect-R, cântăreț de hip hop, dance și pop, a fost ovaționat mult timp înainte de apariția pe scenă cu bandul său, oferind celor 10.000 – 12.000 de persoane participante la concert un show de zile mari, așa cum este și ziua de 1 Iunie. Din repertoriul artistului nu au lipsit șlăgărele Rita, Angela, Dă-te-n dragostea mea, Eu vara nu dorm ș.a. 

Cântăreața și actrița tv Alina Eremia a fost ultima care a urcat pe scenă alături de band, iar timp de 50 de minute a cântat pe scenă și printre spectatori piesele În brațele tale, Gura ta, Ai fost, Nu te mai aștept, Umeri de piatră și altele. 

Aproape cinci ore a durat megaconcertul, tecucenii fiind încântați de prestațiile celor care au urcat pe scenă, aplauzele îndelungi fiind dovada recunoștinței lor. Pentru ca spectacolul să fie complet, tunurile instalate în fața scenei aruncau ploi de confetti spre înaltul cerului. 

Felicitări organizatorilor, prestatorilor și participanților la această frumoasă manifestare!