Vacanță plăcută la Bibliotecă

 

Vacanța de vară vine în întâmpinarea micilor cititori din Tecuci cu ediția a IX-a a Bibliotecii de vacanță. 

Mai exact, Biblioteca Municipală „Ștefan Petică” Tecuci cu sprijinul Primăriei Municipiului Tecuci organizează, în perioada 1 iulie – 8 august 2024, Biblioteca de Vacanță, program estival dedicat copiilor  cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani. 

Grupa 1: 1 – 11 iulie / Grupa 2: 15 – 25 iulie / Grupa 3: 29 iulie – 8 august. 

Suntem nerăbdători să dăm start unor noi aventuri în lumea cărților, să ne amuzăm cu povești noi, filme educative și jocuri interesante, de luni până joi, între orele 10 – 12. 

 Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile, pentru o singură perioadă de activităţi (max. 20 de participanţi/grupă), la sediul Bibliotecii Municipale „Ștefan Petică” din strada Republicii, nr. 11, începând cu 17 iunie. 

Ne vom întâlni în Galeria Helios a bibliotecii, în Parcul Central „Al. I. Cuza” unde vor fi organizate activități variate dedicate copiilor, menite să le stimuleze curiozitatea, abilitățile practice, creativitatea și să le satisfacă nevoia de petrecere a timpului liber în moduri cât mai diverse, vizite la instituțiile de cultură din oraș etc. 

În paralel se vor desfășura și alte două programe, respectiv: Lecturi în Parc (căsuța cu cărți) și programul de voluntariat „Fii Util! Implică-te!”. 

Intrarea este gratuită, pe baza permisului de bibliotecă. 

 

Biblioteca „Ștefan Petică”  

 

 

Lasă un răspuns