Teribilism: Patru adolescenți s-au ales cu dosar penal după ce au blocat un drum public

 

În urma apariției a unor imagini în spațiul public, referitoare la blocarea unui drum public din localitatea Mândrești, prin așezarea unor obiecte pe partea carosabilă, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați este abilitat să comunice următoarele. 

 Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Matca s-au sesizat din oficiu și, în urma verificărilor efectuate, au stabilit faptul că în cursul nopții de 28/29 iunie 2024, în jurul orelor 00:00 – 01:00, patru adolescenți, trei în vârstă de 15 ani și unul de 16 ani, toți din satul Mândrești, comuna Valea Mărului, ar fi blocat drumul județean 251C, la ieșirea din satul Mândrești, către comuna Smulți, așezând mai multe crengi și obiecte pe partea carosabilă. 

Polițiștii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice. Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul, se arată în comunicatul IPJ Galați. 

 

susa foto: Munikipiul Tecuci