Depistați în trafic fără permis de conducere

 

Duminică, 30 iunie, polițiștii gălățeni au depistat în trafic două persoane în timp ce conduceau vehicule fără să dețină permise de conducere. 

În jurul orei 18:50, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Liești au depistat pe DN 25, pe raza localității Ivești din județul Galați, un bărbat în vârstă de 39 de ani din aceeași localitate.  

Acesta conducea un motociclu având direcția de deplasare dinspre Galați către Tecuci. În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce. 

În jurul orei 21, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ghidigeni au depistat pe strada Grigore Vieru din satul Tălpigi, comuna Ghidigeni, un autoturism care nu ar fi oprit la semnalul regulamentar al acestora. Bărbatul și-a continuat deplasarea până în dreptul unui magazin alimentar, unde ar fi oprit autoturismul, ar fi coborât și ar fi intrat în incinta acestuia. 

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit identitatea acestuia, fiind vorba despre un bărbat de 27 de ani din aceeași localitate, dar și faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

În ambele cazuri polițiștii au întocmit dosare penale pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, transmite IPJ Galați.