Rezultate la Evaluarea Națională 2024 

  

Elevii claselor a VIII-a au susținut săptămâna trecută examenele scrise la limba și literatura română și matematică, iar astăzi află primele rezultate la Evaluare Națională 2024. 

Notele sunt afișate pe site-ul Ministerului Educației și pe pagina de internet a Inspectoratului Școlar Județean. Accesarea acestora se face prin intermediul unui codul unic de candidat, primit de fiecare elev în parte după prima probă scrisă de la Evaluare Națională 2024.  

Elevii care nu sunt mulțumiți de notele obținute pot depune contestații la centrele de examen sau le pot transmite electronic, în zilele de 3 iulie (între orele 16 – 19) și 4 iulie 2024 (între orele 8 – 12). 

În județul Galați, înainte de contestații, a fost înregistrată o singură medie de 10, la Școala Gimnaziala Nr. 29 din Galați. Din 4044 candidați înscriși, 190 au absentat la una sau ambele probe.   

În municipiul Tecuci, cea mai mare medie a fost înregistrată la Școala Gimnazială „Iorgu Iordan”. Candidatul a obținut nota 10 la Matematică și 9,65 la Română, iar media a fost de 9,82.

Rezultatele pentru județul Galați pot fi consultate accesând linkurile de mai jos.

 

Lista candidaţilor din judeţul Galați ordonaţi după cod. 

 Lista candidaților ce provin din judeţul Galați ordonați descrescător după media obținută.