Autoturism furat din Tecuci depistat la Focșani

 

Joi, 11 iulie 2024, la ora 11:50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci au fost sesizați prin apel la numărul de urgență 112 cu privire la furtul unui autoturism dintr-o parcare din municipiul Tecuci. 

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit că cele sesizate se confirmă. Apelantul, un bărbat de 32 de ani din comuna Florești, județul Cluj,  și-ar fi parcat autoturismul pe strada 1 Decembrie 1918 și ar fi coborât, lăsând motorul pornit și cheia în contact. 

Polițiștii au demarat acțiunea de căutare și depistare a autoturismului, iar la scurt timp au stabilit că autoturismul în cauză ar fi fost implicat într-un eveniment rutier pe raza municipiului Focșani, județul Vrancea. La volanul acestuia a fost depistat un bărbat în vârstă de 30 de ani din municipiul Tecuci, județul Galați. 

În cauză, polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în scop de folosință, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și luării măsurilor legale ce se impun, transmite IPJ Galați. 

 

Lasă un răspuns