Șapte bărbați reținuți în urma unui scandal. Control judiciar pentru 60 de zile

 

În urma apariției unor imagini în spațiul public, referitoare la un scandal petrecut în fața unei instituții din județul Galați, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați este abilitat să comunice următoarele. 

La data de 8 iulie 2024, în jurul orei 9, patru bărbați, cu vârstele de 38, 40, 41 și 64 de ani, din comuna Liești, județul Galați, împreună cu concubinele lor, s-ar fi deplasat la sediul unei instituții, din aceeași localitate, pentru a discuta cu un reprezentant al acesteia. 

În sediul instituției s-ar fi prezentat și un alt bărbat, în vârstă de 43 de ani, din aceeași localitate, care ar fi început să facă scandal, motiv pentru care la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Liești. 

Polițiștii le-au solicitat celor cinci bărbați să se deplaseze la unitatea de poliție, în vederea clarificării situației. În momentul în care ar fi ieșit din sediul instituției, în fața acesteia și-ar mai fi făcut apariția doi bărbați, cu vârstele de 46, respectiv 47 de ani, care, împreună cu cel de 43 de ani, ar fi început să facă scandal, tulburând ordinea și liniștea publică și să se încaiere cu cei trei bărbați ajunși primii la locul evenimentului. 

În baza probatoriului administrat în cauza penală, în care sunt efectuate cercetări cu privire la infracțiunile de încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe, la data de 8 iulie 2024, față de cei șapte bărbați implicați în eveniment, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore.  

În urma prezentării acestora la Parchetul de pe lângă Judecătoria Liești, la data de 9 iulie 2024, a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile. 

 

Lasă un răspuns