Conferință de presă ca urmare a evenimentelor de la Spitalul de Pediatrie

 Astăzi, în jurul orei 12, echipe de filmare de la mai multe televiziuni s-au prezentat la poarta Spitalului de Pediatrie din Tecuci solicitând accesul în clădire.
Gardianul aflat la intrare a îndrumat echipele de ziariști către Primăria Municipiului Tecuci, în urma ordinului primit și anume acela de a permite accesul echipelor de filmare doar în prezența primarului Cătălin Constantin Hurdubae.

 

În următoarele ore vom avea o poziție oficială vizavi de evenimentele petrecute la Spitalul de Copii, secție a Spitalului „Anton Cincu” Tecuci.

Ieri după-amiază reporterul PSNEWS a luat legătura cu primarul oraşului Tecuci, Cătălin Constantin Hurdubae, în subordinea căruia se află Spitalul „Anton Cincu”, care a declarat că persoanele vinovate de situația în care se află spitalul „vor plăti”.

 

„Într-adevăr, nu este așa cum ar trebui să fie, dar noi intrăm într-un proces amplu de modernizare. Îmi asum ceea ce spun. Începând din primăvara acestui an, vom începe lucrările de construcție pentru un nou spital. Noi, ca și primărie, investim lunar sume importante. La acest moment, am discutat cu directorul, dacă sunt probleme de management acolo, cu siguranță vor fi înlocuiți iar cei vinovați vor plăti. Investim destui bani în fiecare lună pentru spitalul Anton Cincu, vorbim 150.000-200.000 de lei. În urma analizei pe care o va face și managerul, și chiar s-a creat o comisie pentru ceea ce a apărut, dacă există vinovați, cu siguranță, aceia vor plăti”, a declarat primarul Cătălin Constantin Hurdubae.