Comunicat de Presă

liceul-ovid-caledoniu-tecuci Referitor la materialul video (re)apărut în mediul online tecucean, în care doi elevi ai Liceului Tehnologic „Ovid Caledoniu” din Tecuci sunt implicaţi într-un aparent conflict fizic, facem următoarele precizări:

– Materialul video a fost filmat în anul scolar 2014 – 2015;

– La acea dată, directorul instituţiei de învăţământ a purtat discuţii cu elevii implicaţi, aceștia declarând că nu a fost vorba despre un conflict fizic, ci despre o joacă.

Constatăm că ne confruntăm cu o campanie de denigrare a municipalităţii tecucene, dar și a unei unităţi de învăţământ ce are rezultate remarcabile în privinţa educaţiei elevilor într-un spirit civic elevat.

În anul 2016, administraţia publică locală a investit 71.000 lei în renovarea faţadei instituţiei de învăţământ la care facem referire. Aceasta va continua să investească în actul de învăţământ și în activitatea de educaţie și formare a tinerei generaţii.

Facem apel la opinia publică tecuceană, precum și la reprezentanţii mass-media, pentru a verifica temeinic sursa informaţiei, fără a se lăsa manipulaţi de această campanie de denigrare.

Vă mulţumim pentru înţelegere.

Acest Comunicat, neasumat, este emis după ce stirilekanald.ro a publicat un articol referitor la acest incident. Articolul poate fi citit AICI.