Cearta dintre doi soţi a degenerat în violenţă

Un bărbat în vârstă de 36 ani din Tecuci s-a ales cu dosar penal pentru lovirea soţiei

Violenta domestica Un echipaj de jandarmerie care asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică pe raza municipiului Tecuci, a fost direcţionat prin apel 112,  în jurul orei 2, la o adresă din oraş unde era semnalat un scandal în familie.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au aplanat conflictul şi au trecut la efectuarea de verificări pentru stabilirea împrejurărilor producerii agresiunii. Despre cele întâmplate, soţia, în vârstă de 29 ani, a declarat jandarmilor că soţul, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi a ameninţat-o cu acte de violenţă după care a prins-o de păr şi a lovit-o cu capul de perete, aplicându-i mai multe lovituri în zona feţei. Aspectele au fost confirmate şi de mama victimei, martoră la cele petrecute.

Bărbatul a confirmat cele precizat de soţie şi mama acesteia iar jandarmii i-au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi infracțiune de „violența în familie” şi „ameninţare” cercetările fiind continuate de către poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci.

 

Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul al Jandarmeriei Galați