Poliţiştii tecuceni asigură ordinea în cadrul „Iarmarocului Moldovenesc”

ca605-iarmaroc2btecuci Polițiștii tecuceni vor fi la datorie, asigurând un climat de ordine şi siguranţă publică cu prilejul desfășurării, pe raza municipiului Tecuci, a evenimentului anual „Iarmarocul Moldovenesc”.

În perioada 8 august – 15 august 2017, pe raza muncipiului Tecuci, în zona Oborului, pe strada Cuza Vodă,  se va desfășura „Iarmarocul Moldovenesc” , în cadrul căruia vor fi amplasate diverse instalații de agrement, precum și tarabe unde se vor comercializa diverse produse alimentare, industriale și artizanale, generând astfel, o mare afluență de persoane, mijloace auto și hipo.

Polițiștii tecuceni vor fi angrenați, în toată această perioadă, în misiuni pentru menţinerea climatului de normalitate şi preîntâmpinare a oricăror incidente de natură a afecta manifestările prilejuite de acest eveniment.

De asemenea, poliţiştii vor acţiona pentru prevenirea tuturor faptelor antisociale, precum şi pentru menţinerea fluenţei şi siguranţei traficului rutier.

În locurile aglomerate vor fi intensificate măsurile specifice de ordine publică, pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale, a tâlhăriilor,  furturilor de/din bagaje şi din buzunare, pentru prevenirea și combaterea actelor de cerșetorie și vagabondaj.

Și polițiștii rutieri vor fi prezenți, în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere. Vor fi avute în vedere traseele de acces către zonele aglomerate pentru prevenirea accidentelor și blocajelor rutiere, dirijarea, fluidizarea și controlul circulației rutiere și pietonale.

În perioada 10 august 2017, ora 16 – 16 august 2017, ora 10, traficul rutier va fi restricționat pe strada Cuza Vodă, pe segmentul dintre străzile Plugului și Petru Rareș. 

Deoarece astfel de manifestări locale sunt un prilej de recreere pentru multe persoane, polițiștii recomandă cetățenilor, pentru a nu deveni victimele unor infracțiuni, să nu poarte la vedere bunuri de valoare (bijuterii, sume de bani, etc.), care pot atrage atenţia persoanelor rău intenționate, să nu îşi lase eventualele bagaje nesupravegheate, iar în cazul în care sunt însoţiţi de copii, să le acorde o atenţie deosebită, deoarece aceştia se pot rătăci cu uşurinţă.

De asemenea, pentru evitarea producerii oricărui incident nedorit, recomandăm participanţilor să respecte indicaţiile forţelor de ordine.  

 

IPJ Galaţi