Restricţii de circulaţie în perioada desfăşurării Iarmarocului Moldovenesc

7efbb-politia2brutiera Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a traficului rutier și pietonal către amplasamentul din Cartierul Crivițeni, str. Cuza Vodă, nr. 104A – Obor, unde va avea loc „Iarmarocul Moldovenesc”, preîntâmpinarea ambuteiajelor, a unor posibile accidente de circulație soldate cu victime omenești sau pagube materiale, în perioada 10 august – 16 august 2017 se instiuie  restricții ale circulației rutiere astfel:

– str. Cuza Vodă –  se instituie sens unic pe direcția de mers Tecuci – Matca, pe tronsonul, intersecție cu str. Plugului, intersecție cu str. Plt. Stoicescu; pe sensul de mers dinspre comuna Matca spre centrul municipiului se dirijează circulația pe str. Plt. Stoicescu cu indicatorul obligatoriu la dreapta;

– str. Văleni intersecție cu str. Cuza Vodă interzis a vira la stânga;

– str. Petru Rareș – se instituie sens unic pe direcția de mers  Matca – Tecuci, pe tronsonul intersecție  cu str. Plt. Stoicescu și intersecție cu str. Plugului. Pe str. Plugului la intersecția str. Petru Rareș vor fi montate indicatoare cu semnificația STOP astfel încât str. Petru Rareș cu prelungire Plugului până la intersecția cu str. Cuza Vodă va avea prioritate.

– str. Plutonier Stoicescu – la intersecție cu str. Petru Rareș, acces interzis tuturor vehiculelor;

– str. Oltului – la intersecția cu str. Petru Rareș interzis a vira la dreapta;

La intersecția str. Cuza Vodă cu str. Plt. Stoicescu în vederea dirijării și fluidizării traficului se vor amplasa parapeți lestabili și  bariere supravegheate de agenți.

Dirijarea traficului rutier se va realiza cu sprijinul Poliției Locale și Poliției Municipale, Biroul Rutier.

Instiuirea restricțiilor se va face începând cu data de  10 august, ora 16, până pe data de 16 august,  ora 10.