Tecucenii sesizează

Str Agricola Cardas Tecuci Locuiesc în București de 35 ani însă locul copilăriei mele este în Tecuci unde am încă părinții.

Vin în Tecuci de aproximativ patru ori pe an și constat de fiecare dată că acest oraș a ajuns să se degradeze de la an la an, arătând mai rău decât o comună.

Aveam așteptări de la d-nul primar, că se va schimba situația (promisiuni electorale) în urma audienței cu dânsul referitor la infrastructura străzii Agricola Cardaș – cartier Nicolae Bălcescu, acolo unde locuiesc părinții.

Urmăresc pe internet, cu interes, ședințele Consiliului local care din fonduri europene reabilitează străzile centrale fără să se gândească că există cartierul Nicolae Bălcescu, care nu a fost pe lista de priorități a niciunui primar. Această stradă nu a fost niciodată reabilitată, nu a fost nici măcar măturată cu toate că plătim taxe, mai mult de atât este o circulație zilnică a mașinilor grele deoarece nu există centura localității. Sunt mașini de tonaj mare care pur și simplu ne-au deteriorat strada dar și casele.

Părinții sunt în vârstă, sunt cardiaci, nu pot sta în curte de praf, se zdruncină casele când trec aceste mașini, nu poți sta cu fereastra deschisă, nu poți usca rufele datorită prafului.

Nu ne-a construit primăria aceste case, organele de poliție nu  respectă legislația privind circulația acestor mașini mari, având în vedere că distanța de la stradă la case este foarte mică pentru acest trafic.

Apelez la dv. pentru a face publică această situație și pentru a găsi o rezolvare (interdicția acestor autovehicule mari pe această stradă, devierea acestui trafic), prin intermediul dv. urmând să fac cunoscută situația și televiziunii. Mulțumesc!

 

Marin Mărioara

One thought on “Tecucenii sesizează

  1. Pe aceasta strada aceste camioane de mare tonaj circula de mai bine de 50 de ani întrucât in spatele gării e o zona industrială veche , fabrica de mobila , stații de betoane , depozite de cereale , fier vechi etc. Bănuiesc ca părinții dumneavoastră cand au construit casa si au asumat acest lucruru. Opinia mea. Andrei.P

Comments are closed.