Halloween Party pe scena tecuceană

Halloween Tecuci (6) Sărbătoarea de origine celtică Halloween a fost în ultimul timp preluată în mai multe popoare, întâi în lumea occidentală apoi răspândindu-se rapid în numeroase continente şi ţări. Chiar dacă iniţial ea se sărbătorea pe 31 octombrie, data de obicei variază.

Dorind să fie în ton şi cu acest eveniment, Casa de Cultură a Municipiului Tecuci a programat şi a desfăşurat această acţiune pe data de 27 octombrie 2017, atunci când sala de spectacole Ion Petrovici a fost umplută de mulţi copii şi părinţi dornici de spectacole iar pe scenă micuţii interpreţi erau desenaţi şi costumaţi în diferite ipostaze pentru a fi cât mai în ton cu această sărbătoare.

Halloween Tecuci (9) În spectacol, am urmărit  grupul „Altiţa”, trupele de dans „Jackpot”, „Mini Dolls”, „Funny Girls”, „Princesses” şi „Stars” dar şi pe micuţii interpreţi  Andreea Darie, Bianca Bordei, Daria Șerban, Roxana Dănceanu, Daria Negoiţă, Alexandra Zaharia, Gabriela Ciobanu, Georgiana Panaitiu și  Alexe Raluca Elena.

Coregrafia şi regia spectacolului a fost asigurată de coregrafa Nicoleta Cucoaneș, pregătirea muzicală a fost făcută de profesorul Claudiu Vişan iar la pupitru tehnic şi prezentator a fost, ca de obicei, îndrăgitul, de copii şi nu numai, Mihai Vasilache.

Halloween Tecuci (8) Am apreciat bucuria copiilor de a fi pe scenă şi de a ne arăta ce au învăţat de la instructorii lor, dovadă fiind şi faptul că în final, toţi copii au revenit pe scenă şi au strigat-o pe cea care i-a pregătit mai ales la dansuri, strigând încontinuu numele ei, Nicoleta, copiii neabandonând ideea până când aceasta nu a urcat pe scenă, primind aplauze şi flori.

La spectacol a asistat şi directoarea Casei de Cultură, Lucia Gologan, aceasta apreciind calitatea spectacolului, lucru  pe care îl consemnăm şi noi.

 

Autor: Iancu Aizic