Bărbat sfâșiat de câini la Tecuci

 caineUn bărbat în vârstă de 49 de ani, paznic la o societate din municipiul Tecuci, se află în stare foarte gravă, după ce a fost muşcat de patru câini care l-au atacat, el fiind preluat cu un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, în timp ce poliţiştii au deschis o anchetă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, Gabriela Costin, a declarat, marţi, că poliţiştii s-au sesizat în cazul unui bărbat care lucrează la o societate de la marginea municipiului Tecuci şi care a fost muşcat de patru câini.

„Este vorba despre un bărbat care lucrează că paznic la o societate comercială de la marginea oraşului Tecuci, punctul de lucru fiind închis. El intrase la muncă la ora 8 şi din primele cercetări reiese că a fost muşcat de patru câini ciobăneşti, fiind găsit de un coleg în jurul orei 10. Se cunoaşte cine este proprietarul câinilor, acesta deţine un teren în vecinătate”, a declarat Costin.

Bărbatul a fost adus în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalulului Municipal din Tecuci.

„A fost adus la spital la ora 10.45, un pacient, de 49 de ani, din localitatea Cosmeşti, cu plăgi multiple după ce a fost muşcat de nişte câini la periferia municipiului Tecuci. Victima prezintă plăgi multiple pe toată suprafaţa corpului şi era în şoc hemoragic, traumatic şi psihic când a ajuns la noi”, a spus Claudiu Zara, managerul Spitalului Tecuci. 

Între timp, bărbatul a fost preluat cu un elicopter SMURD şi transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, prezentând răni multiple la faţă, la mâini şi picioare.