Fără spectacol de Revelion

revelion TecuciÎn ședința de ieri a Consiliului local Tecuci a fost un un proiect de hotărâre „privind modificarea Anexei 2 la H.C.L. nr.67/31.03.2017 privind aprobarea Programului de activităţi culturale al Municipiului Tecuci, aferent anului 2017, cu modificările şi completările ulterioare”. Era vorba de planul cultural al Casei de cultură, în care, managerul Lucia Gologan, enumera activitățile care se doresc finanțate de la bugetul local până la finele anului, totalul acestor manifestări ajungând la valoarea de 279.750 lei.

Se regăseau, printre altele, Festivalul de poezie de zilele trecute care a costat 8.000 lei, Ziua mondială a filosofiei  programată pentru noiembrie, în cuantum de 7.000 lei, evenimentul „Tecuciul în cartea poștală” care costă 6.000 lei, Ziua Națională a României cu 15.000 lei, „130 de ani casa de cultură” cu cheltuieli de 6.500 lei, concertul sărbătorilor de iarnă cu 25.000 lei și concertul de revelion prevăzut cu 110.000 lei.

Majoritatea consilierilor, chiar și din PSD, nu au fost de acord cu cheltuirea sumei de 110.000 lei pentru seara de revelion, primarul Hurdubae având obiecții față de acest aspect, iar această valoare i s-a părut mică edilului, comparativ cu alte petreceri derulate în municipiul nostru. Drept urmare, a fost adus un amendament de anularea concertului de Revelion din proiectul emis de C.C. Hurdubae, restul manifestărilor fiind posibile iar spectacolul în noaptea dintre ani dispărând din peisajul local.

One thought on “Fără spectacol de Revelion

  1. TREBUIAU ANULATE SI CONCERTELE DE ZIUA NATIONALA SI SARBATORILE DE IARNA – care se cifreaza la 400 milioane lei vechi. In genere mi se par foarte scumpe aceste manifestari, unde tot felul de asa zise personalitati beau si mananca pe banii contribuabilului.

Comments are closed.