Cui îi pasă de Strada Mare?

Strada Mare Tecuci (1) După ploaia de ieri, strada Ştefan cel Mare din Tecuci, cunoscută ca Strada Mare, a început să se surpe. Veţi fi crezând că nimănui nu-i pasă de această stradă. Ei bine, vă înşelaţi.

Consilierul Vasile Diaconu, care reprezintă ALDE în Consiliul local, este una dintre persoanele interesate de starea deplorabilă a acestei străzi.

Vasile Diaconu Tecuci „Consider că priorităţile ar fi fost Strada Mare, de exemplu, care este o zonă comercială importantă, oameni care plătesc impozite, oameni care contribuie la bugetul Consiliului local, şi atunci e obligatoriu să se întoarcă şi către ei anumite facilităţi. Dacă veţi vedea trotuarele de pe Strada Mare vă veţi îngrozi cum arată”, declara Vasile Diaconu într-un interviu publicat pe 10 martie 2016.

Declaraţia a fost făcută în campania pentru alegerile locale din 2016. De atunci au trecut aproape doi ani iar Strada Mare a rămas la fel. Cât de mult s-a implicat consilierul ALDE în refacerea acestei străzi rămâne să constataţi singuri.

În condiţiile în care toate străzile şi drumurile din Tecuci arată ca după bombardament vina este exclusivă a Consiliului local şi a Primăriei Tecuci ca gestionară a căilor de acces şi rulare din Tecuci.

2 thoughts on “Cui îi pasă de Strada Mare?

  1. Foarte rău se prezintă și trotuarele de pe bulevard, precum și cele de pe strada care duc la autogară.

  2. Foarte aproape, la 50 m. str. Trecatoarea Bran, nici nu este asfaltata. Poate dl. primar isi aminteste de promisiunea facuta in campania electorala, cu toate ca ne-am saturat de atatea promisiuni.

Comments are closed.