A ajuns la spital după ce autoturismul s-a oprit într-un cap de pod

Ambulanta Vineri, 16 februarie, la ora 21.20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe D.J. 251, soldat cu rănirea unei persoane.

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că un tânăr de 24 ani din comuna Pechea a condus un autoturism în localitate, dinspre comuna Cuza Vodă către comuna Costache Negri, și pentru că nu a adaptat o viteză corespunzătoare, în curbă, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un cap de pod.

În urma impactului, pasagerul aflat pe locul din dreapta față, un minor de 16 ani, din comuna Pechea, a fost rănit, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Efectuând verificări în bazele de date, polițiștii au constatat că șoferul autoturismului nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și vătămare corporală din culpă.