Indisciplinaţii Primăriei mutaţi la Asistenţa Socială

Serviciul social tecucean a devenit Batalion disciplinar

Cartonas rosu Compartimentul Comercial şi Transporturi din cadrul Primăriei Tecuci a rămas de astăzi liber. În urma haosului creat de majorarea cuantumului de la 1,8 la 2,37/km/oră a tarifelor practicate de taximetriştii din municipiul nostru, consilierul superior Mircea Ducu Cruceanu a fost găsit vinovat de aceste schimbări tarifare survenite.

Drept urmare, primarul a decis sancţionarea acestuia cu delegarea pe o perioadă de 6 luni la Serviciul de Asistenţă Socială. Cu se va ocupa acolo? Probabil, ca toţi indisciplinaţii care au frecventat locul, directorul Mariana Manole îi va găsi un post la Clubul pensionarilor din Parcul Central, ori, dacă edilul este prea pornit, Mircea Cruceanu va ajunge să asiste muncitorii stradali. Doar un concediu medical prelungit i-ar mai salva acum reputaţia.

O altă decizie, survenită tot astăzi: Aura Felicia Munteanu, consilier asistent la Compartiment Resurse Umane din cadrul Primăriei, va fi mutată pe aceeaşi funcţie la Asistenţa Socială.

În locul ei, în Primărie, va veni Daniela Dojan, care a dat examen la Asistenţă în urmă cu un an, fiind angajată de actualul sistem.

Motivul mutării Aurei Munteanu constă în faptul că o bună parte a funcţionarilor din Primărie nu au fişe ale posturilor pe care le ocupă. Pe care le ocupă de jumătate de an ori de după iunie 2016. Astăzi au fost emise fişe cu atribuţiile tuturor, de teama ITM-ului ori a altei instituţii de control.

De ce doar una dintre angajatele de la Resursele Umane a fost sancţionată iar celelelte trei păsuite? Prima care trebuia trasă la răspundere este şefa lor, Rodica Chiriac. Ori aceasta, fiind „prietena” consilierului personal al primarului, este deasupra oricăror îndoileli? Încurcate sunt căile în primăria Tecuciului!

One thought on “Indisciplinaţii Primăriei mutaţi la Asistenţa Socială

Comments are closed.