Primarul din Tecuci suferă de amnezie

Primarul tecucean a venit în municipiul nostru de pe plaiurile Bârladului, lucru cunoscut de toţi cetăţenii. Noi nu spunem că este venit cu pluta, dar să nu cunoşti sau să nu admiţi ceea ce s-a realizat în Tecuci în ultimii ani nu putem înţelege.

În interviul de la Radio, cu referire la proiectul „Şansa T”, C.C. Hurdubae a declarat: „Trebuie să fim foarte bucuroşi. Am avut şansa să aducem în municipiul Tecuci, după 30 de ani, 4 milioane de euro. Eu spun că este un lucru extraordinar”.

Amintim primarului, care a omis, din neştiinţă ori răutate, faptul că în ultimii ani au fost derulate şi alte proiecte cu finanţare europeană în municipiul Tecuci: renovarea Muzeului tecucean, renovarea Casei de cultură, realizarea Parcului Dendrologic şi a Staţiei de sortare deşeuri, Dezvoltarea şi modernizarea spaţiilor interstiţiale blocuri – Zona industrială Tecuci, echiparea cu mijloace de combatere a criminalităţii în cartierul CFR, consolidarea Şcolii Gimaziale „Iorgu Iordan”, înfiinţare şi modernizare Parc „Regina Elisabeta”, Grădiniţa de pe B-dul Victoriei, blocurile ANL şi alte investiţii.

Hurdubae omite cu bună ştiinţă mult trâmbiţatul proiect propriu, Spitalul regional Tecuci, pe care s-au risipit nişte bani pe hârţoage. Nu cumva ăla era primul proiect după 30 ani, domnule primar?