Mărţişoare muzicale oferite de Fundaţia Pelin

Fundatia Pelin Tecuci (6) Mâine, 2 martie, de la ora 19, Fundatia Pelin oferă gratuit tuturor doamnelor şi domnişoarelor „Mărţişoare Muzicale” la Sala Ateneu din Tecuci. Intrarea este liberă pentru doamne şi domnişoare anunţă preşedintele Fundaţiei, Eugen Doru Pelin.

Va fi Concert de Muzică de Cameră cu piese îndrăgite de muzică clasică, valsuri şi tangouri celebre susţinute de Polifonic Cvartet. Din trupă fac parte: Ioan Badea la  vioara I, Eduard Ciobotaru cu vioara a II-a, Geanin Ciobotaru la violă, Costică Chetrianu la violoncel.

Surprizele muzicale nu se opresc aici. Sâmbătă, 10 martie, ora 19, tot la Ateneu are loc evenimentul „Bienvenue a Paris”.

Conceptul evenimentului „Bienvenue a Paris” vă invită într-un cadru de poveste, unde veţi fi martorii unei idile între muzică şi suflet.

„Am pregătit special pentru voi, un top al celor mai frumoase melodii în limba franceză, melodii nemuritoare, melodii ale eternului frumos care au învins în lupta cu timpul. O limbă armonioasă, o limbă care exprimă cel mai frumos limbajul iubirii, al bucuriei de a trăi şi un cadou muzical pentru minunatele femei din viaţa noastră, fie că e iubita, soția, mama, bunica, că există un grad de rudenie între noi şi ele sau nu” precizează preşedintele Fundaţiei Pelin.

Ecaterina Luculescu, acordeonistul Fernando Mihalache, chitaristul Ciprian Pop şi percuționistul Paul Luculescu vor interpreta piese semnate de compozitori precum: Gus Viseur, Hubert Giraud, Ángel Cabral sau Charles Dumont.