Mitică Hulea a fost exclus din Consiliul local Tecuci

Mitica Hulea Tecuci Mandatul consilierului local Mitică Hulea încetează înainte de expirarea duratei normale, potrivit Ordinului Prefectului Judeţului Galaţi, ordin nr. 35 din 12.02.2018.

Mitică Hulea a figurat pe listele consilierilor PNL, însă, în realitate, acesta a migrat la alt partid din opoziţie. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în mandatul trecut, atunci când Mitică Hulea era consilier local în PSD, dar prin divizarea formaţiunii USL, el a părăsit partidul care l-a consacrat pentru a trece în barca PNL. De ce a făcut acest lucru? Pentru a putea ocupa funcţia de viceprimar o perioadă.

Câtă încredere poţi avea într-un consilier care, în loc să fie în în slujba comunităţii care i-a dat votul de încredere, preferă să migreze unde crede că o să-i fie mai bine şi mai călduţ. De neînţeles este şi decizia preşedintelui PSD Tecuci care preferă să strângă la braţ toţi traseiştii politici.

În prezent Consiliul local are un număr de 18 consilieri, urmând ca PNL Tecuci să desemneze alt consilier în locul lui Mitică Hulea.

One thought on “Mitică Hulea a fost exclus din Consiliul local Tecuci

 1. Deși nu-și arată arvuna
  Gându-i toţi îl ştim şi fapta;
  Aşa-i el dintotdeauna:
  Când de stânga, când de dreapta !

  Individu-i pus pe contre,
  Iar ei îi zic de pe acum:
  Cu fundul în două luntre
  Nu poţi sta când mergi la drum.

Comments are closed.