Primăvara în suflet de copil

Martisor Tecuci (1) Mărţisorul este unul din vestitorii primăverii. Când ne gândim la mărţişor, ne gândim la primăvară, la 1 Martie, la aţa de mărţişor. Această aţă este formată din două culori – alb şi roşu. Albul poate simboliza zăpada care se topeşte la sfârşit de iarnă iar roşu poate fi introducerea în următorul anotimp – primăvara. Acest anotimp aduce culorile şi readuce viaţa în natură.

Martisor Tecuci (3) Odată cu sosirea acestui anotimp din punct de vedere calendaristic elevii  de la clasa a V-a A ai Şcolii Gimnaziale Speciale  „Constantin Păunescu’’ Tecuci  au realizat o nouă activitate din cadrul parteneriatului încheiat cu Şcoala Nr. 1 Anghel Rugină Tecuci.

În cadrul acestei activităţi elevii clasei a V-a A însoţiţi de diriginte şi de prof. itinerant Mihaiela Mărculescu au mers la Şcoala Nr. 1 Anghel Rugină Tecuci, unde au fost primiţi cu căldură de învăţătoarea Pavel Rodica şi elevii clasei a III-a.

Martisor Tecuci (2) Elevii au realizat prin comunicare, colaborare şi creativitate, felicitări frumoase închinate primăverii.

Mulţumim pentru iniţiativă, cât şi pentru activitatea desfăşurată, profesorului itinerant Mihaiela Mărculescu şi prof. înv. primar Pavel Rodica!

Elevii şcolii noastre aşteaptă cu drag următoarea activitate.

 

Profesor psihopedagogie specială Fărcăşanu Elena