Prins după o urmărire pe străzile tecucene

Arestat Sâmbătă, 3 martie, agenții din cadrul Poliției Locale Tecuci au fost sesizați de către angajata unui magazin de pe strada 13 Septembrie, care comercializează mărfuri industriale, că un bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a sustras o motocositoare, ce era expusă în fața societății.

Polițiștii locali au pornit în căutarea hoțului și, folosind semnalmentele primite de la cetățeni, au reușit să-l prindă la intersecția străzii 1 Decembrie 1918 cu strada Costache Racoviță.

La vederea autospecialei de poliție, bărbatul a abandonat motocositoarea și a încercat să fugă printre blocuri, însă, fiindcă agenții au acționat în echipă, a fost înconjurat, prins și imobilizat.

Din verificările efectuate s-a constatat că cel în cauză se numește C.D. zis „Rontoi”, domiciliat în Tecuci, și este autorul mai multor furturi săvârșite în zona Pieței Centrale.

Persoana împreună cu corpul delict au fost predate Poliției Municipiului Tecuci, în vederea continuării cercetărilor, informează Poliţia locală.