Hurdubae şi Gologan s-au dat în spectacol fără un Plan cultural

Spectacol Tecuci (1) Vineri, 9 martie, Casa de cultură Tecuci a oferit un spectacol în centrul căruia s-a aflat trupa Distinto. Intrarea a fost liberă.

Distinto este o trupă formată din trei bărbaţi care are în repertoriul său piese de pop-opera. Preţul perceput de trupă este de 1.500 euro pentru un eveniment. La aceşti bani se adaugă cazarea şi transportul.

Spectacol Tecuci (3) Aseară, la intrarea în sală, spectatoarele au primit buchete de flori din partea primarului şi a directorului Casei de cultură, respectiv C.C. Hurdubae şi Lucia Gologan.

Evenimentul a fost organizat fără consimţământul consilierilor locali. Planul cultural al instituţiilor tecucene pentru anul 2018 nu a fost încă prezentat Consiliului local pentru aprobare, chiar dacă suntem în luna martie.

Spectacol Tecuci (2) Astfel, tecucenii au plătit, fără voia lor, aproape 10.000 lei, 100 milioane lei vechi, reprezentând onorariul artiştilor, cazarea şi transportul, precum şi florile împărţite, pentru ca managerul instituţiei de cultură şi primarul să câştige un capital de imagine.

Aşteptăm cu nerăbdare poziţia Curţii de conturi în legătură cu legalitatea acestui eveniment.

One thought on “Hurdubae şi Gologan s-au dat în spectacol fără un Plan cultural

  1. Mai trebuie menționat faptul că primarul a adus public laude managerului Casei de Cultură, probabil, un semnal pentru comisia CL care verifică activitatea Luciei Gologan, pentru ai da notă de trecere. Nu de alta, dar în cazul destituirii managerului, acesta ar trebui să se întoarcă la muzeu, unde jupânul Burlacu nici nu vrea să o vadă, așa că până la pensionarea acestuia, Gologanca va rămâne bătută în cuie la Casa de cultură.

Comments are closed.