A fost realizată cutia milei pentru primar

Spital Regional Tecuci În 12 martie a fost votat Bugetul Municipiului Tecuci. Doar de PSD şi aşa-zisul independent. Nu prea sunt bani de lucrări pe raza Tecuciului, din cauza salariilor, dar…

Înainte de şedinţă, primarul a dat dispoziţie să apară pe site-ul instituţiei un anunţ conform căruia fiecare om de afaceri este invitat să participe la un dialog. Dialog financiaro-spitalicesc.

Scopul acestei întrevederi este ca fiecare patron să doneze o sumă pentru a se putea clădi Spitalul regional.

Eforturile susţinute ale edilului în vederea realizării acestui obiectiv sunt de admirat.

Lansăm un apel către fiecare localnic al Tecuciului, să fie alături de C.C. Hurdubae pentru a face demersurile necesare în vederea realizării unei unităţi sanitare moderne.

Reamintim că Studiul de fezabilitate (SF) a Spitalului regional a fost deja achitat.

Aşadar, nu numai oamenii de afaceri ci toţi cetăţenii sunt somaţi să facă o faptă bună în apropierea sărbătorilor pascale şi să participe la cutia milei care va fi instalată la sala de şedinţe a Primăriei.

Cutia aceasta, împodobită cu cristale Swarovski, a fost realizată cu sprijinul societăţilor care au avut diverse contracte cu municipalitatea în ultimele 20 de luni. Nu, nici urmă de societate din Tecuci.

Voi, afaceriştii tecuceni, trebuie să daţi dovadă de bună credinţă, să puneţi mână de la mână, pentru a beneficia de Spital.

Cei care nu pot sau nu vor să doneze sunt înştiinţaţi că li se va înzeci suma oprită pentru finanţarea GAL „Anton Cincu” Tecuci.

One thought on “A fost realizată cutia milei pentru primar

 1. . ҉ Unde dai și unde crapă… ҉

  Bugetul urbei a fost vidanjat de îndată ce s-au mărit salariile și s-au făcut cheltuieli pentru bunuri şi, mai ales, pentru servicii.
  Cu speranța unei minime redresări, municipalitatea a înființat cutia milei.

  Numai că după vreo 2 luni de zile era aproape goală. Decât să dea cerșetorilor de prin piața orașului, locuitorii mai miloși, au introdus câteva bancnote de 1 leu, d-apoi de! dacă nu-i musai, cu plăcere…

  Aflând situația, un ziar din urbe a deschis și el o cutie, dar pe ușa sediului din buricul târgului a apărut, cu litere de-o șchioapă, o înstiințare:

  „Firma unui consilier a căpușat bugetul obștei. Dacă până mâine dimineață nu apare o bancnotă de 100 € în cutia săracilor, … vom fi nevoiți să-i dezvăluim numele.”

  A doua zi, redactorul șef a găsit în cutia săracilor 16 bancnote de 100 €, una de 50 € și… un bilet: „Mai amânați până mâine, să fac rost de bani”.

  ⋆⋆ Morala: Chiar dacă unii fac afaceri bulgărești, e de bine să ai în oraș un Carrefour. Îți dă idei salvatoare…

  N.B. Se bănuiește că cel cu biletul este acționar la o fermă de hribi experimentali pentru nutreț de cămile.

Comments are closed.