Programul de lucru al pionierilor din Tecuci

Catalin-Hurdubae_Viorel-Burlacu_Marian-Iftimie_Tecuci Viorel Burlacu, director al Muzeului din Tecuci, suferă iarăşi de astenie de primăvară. Pentru a se trata găseşte de cuviinţă să-şi înceapă programul managerial după ora 9, ia aproape zilnic o pauză de masă de la 12 la 13,20 şi  la 16,35 parchează acasă.

Iniţial, văzându-i maşina parcată lângă blocul unde locuieşte, gândeam că şi-a uitat omul ceva acasă, dar repetându-se zilnic acest fapt, la orele amiezii, mi-am dat seama că primarul i-a dat dezlegare la servirea prânzului acasă şi la o mică siestă. La o anumită vârstă, corpul chiar are nevoie de odihnă, mai ales în cazul în care eşti manager şi munceşti din greu pentru 6.000  lei lunar.

Astăzi, de la ora 12 la 13,15, Viorel Burlacu iar a fost acasă şi a ieşit din scara blocului ştergându-se cu mâna la gură, după care a urcat în auto GL -23 – YCA. Nu pot să-i spun decât: Să-ţi fie de bine, managere!

PS: Dacă primarul doreşte fotografii cu acest caz, i le vând, per bucată, cu echivalentul plăţii unei zile de lucru a directorului Burlacu. Cât despre înregistrare… negociem, ca la nuntă. Glumeam, desigur, în plan financiar.