Avem primar fotomodel, înoţi prin zăpadă după el

Primarie Tecuci (2) Începând de ieri, 23 martie, când natura s-a dezlănţuit, al nostru edil a considerat oportun să-şi sponsorize niţel pagina de socializare personală, în loc să vegheze ca deszăpezirea oraşului să se facă corect.

Cu un cont de facebook  sponsorizat din banii contribuabililor, escortat de fotograf / cameraman plătit tot din banii tecucenilor, chiar cu 120 milioane lei vechi pe lună, primarul a ieşit ieri la ora 14, la terminarea programului, să facă şedinţe foto pe străzile principale ale Tecuciului.

La 49 de ani, traiul îmbelşugat şi trândăvia pe spatele contribuabililor truditori, l-au făcut pe Hurdubae să arate chiar ridicol în diversele fotografii postate pe internet.

A dorit să afle mulţimea că îşi dă silinţa să iasă pe străzi să constate cum decurge deszăpezirea, cu acele utilaje achiziţionate de fostul primar şi cărora Hurdubae nu le găsea rostul, dar a demonstrat, încă odată, că nu este în stare să administreze un oraş într-o zi de ninsoare. Tecucenii au ripostat, nemulţumiţi de modul cum decurge deszăpezirea în zona în care locuiesc ori lucrează.

Primarie Tecuci (1) Drept urmare, Hurdubae şi-a mai tras un set de poze şi imagini video, pe înserat, venind cu aceleaşi promisiuni de a deszăpezi străzile şi trotuarele. Rezultatul se lasă încă aşteptat.

Se pare că societăţile care se ocupă de curăţarea oraşului de omăt au angajaţi mai mulţi şefi decât muncitori. Altfel nu se poate explica de ce nu pot face faţă situaţiei, având în vedere că nu mai ninge de ieri seară.

Avem în municipiul Tecuci beneficiari ai ajutorului social, care primesc nişte sume lunare pentru a presta servicii gen deszăpezire. Unul nu a fost văzut ieri sau astăzi în stradă să presteze, primarul preferând să-i lase la căldurică în astfel de situaţii. În schimb, asistaţii sociali sunt instrumenul de vot al primarului, cei din cartierul Bălcescu fiind asiguraţi că vor avea diverse avantaje în urma derulării proiectului Şansa T.

Bineînţeles că şi aceşti asistaţi sunt fotogenici, fiind imortalizaţi în ultima vreme alături de Hurdubae în incinta Şcolii nr. 7.

Dumneavoastră aţi văzut asistaţii sociali prestând ieri sau azi? Singurii şi puţinii care înlăturau zăpada de pe câteva trotuare erau de la CUP Tecuci.

Tot în imaginile postate de Hurdubae vedem ATV-urile. Acum sunt bune şi le-a găsit rostul.