Opinia publică din Tecuci reacţionează

Hurdubae este singura persoană de pe planetă care postează pe cont fără să deschidă facebook-ul

Ochi
Foto: internet

Joi, 5 aprilie, C.C. Hurdubae a fost prezent la Radio 1 Tecuci pentru a discuta despre proiectele administraţiei locale. Proiecte trecute, actuale şi de viitor.

„În câteva momente intru în direct la emisiunea <<Unu și unu>> găzduită de la Radio 1 Tecuci! Discutăm despre proiectele pentru oraș” a scris primarul tecucean pe pagina sa de facebook.

Câţi tecuceni ascultă Radio 1, nu pot să vă spun. Radio Tecuci este postul de radio cu cea mai mare audienţă la nivel local. De ce a ales primarul Radio 1 cunoscând faptul că audienţa postului este mică? Pentru că nu îi place să fie criticat.

De critici însă nu a scăpat, postarea prin care îşi anunţa prezenţa la radio strângând zeci de comentarii „încurajatoare”.

Dat fiindcă primarul nu deschide facebook-ul, aşa cum el însuşi a declarat, ne-am gândit să îi facem o surpriză plăcută prin publicarea comentariilor apărute pe pagina sa.

„Care proiecte? Mai aveţi şi alte GAL-uri?”, întreabă Maricel.

„Care proiecte? Terminaţi în Satul Nou apa şi canalizarea!”, îl îndeamnă Ilie.

„Ce să ascultăm? Tot ce nu ai rezolvat în doi ani tu și filfizonii de la PSD”, întreabă Ioana.

Apoi discuţia este deturnată către asociaţiile de locatari, dar se reîntoarce plină de vervă la proiectele administraţiei locale.

„Domnule primar, faceţi ceva pentru cartierul de case din Zonă (Tineretului) unde nu există apă potabilă în secolul în care trăim. E de strigat la cer, de plâns, să trăim fără apă!”, scrie Zoneverzi.

„Pot să intru în direct să vă fac de râs?”, întreabă Mihai.

„Nu se vede nimic în Tecuciul nostru uitat de lume… Vorbe, cârpeli, nimic concret… Spitalele se duc de râpă… şoselele la fel, izolaţii la apartamente nimic, plătite de noi dar măcar făcute de primărie, şi multe altele…”, scrie Cristina.

„Aveţi cumva şi proiecte pentru Tecuci? Cine v-a dat foile alea?”, întreabă mirată Atena.

„Nu fiţi cârcotaşă! Sunt proiecte pentru Tecuci şi lucrările vor începe imediat”, răspunde Militici.

„Pe Militari aţi promis Canalizare în mandat”, aminteşte Mariana.

„Îl doare la bascheţi. Şi aşa nu prea aude durerile cetățenilor acestui oraş”, scrie Atena.

„Nu se cunoaşte nimic după voi. Orașul e praf. Bine că v-aţi făcut salarii nesimţite”, scrie Florin.

„Am fost în Tecuci după 3 ani. Totul este jalnic. Drumurile sunt jalnice, se circulă ca la nebuni, fiecare cum vrea. Se vede că nivelul de trai a scăzut. Parcă e pustiu…”, comentează Petrina.

„Emisiunea <<Unu și unu>>. Adică Bălănică și Costel în studio la Chirvăsuță. Doi candidați la Primărie”, observă Simona.

„Iar promisiuni. Și iar minciuni”, scrie Vali.

„Facem proiecte ce nu sunt primordiale dar cele cu adevarat importante sunt lăsate fără fonduri”, zice Marius.

„Am pregatit ouă… Vă aştept pe strada mea!”, scrie Dan.

„Domnule primar, vă rugăm astupaţi găurile prin Cernicari!”, scrie Anica.

„Domnule Primar, puneţi-i pe cârcotaşi să se uite în ograda lor şi după aceea să comenteze, nu plecaţi urechea la orice ţaţă sau ţăţoi! Lumea e rea, dacă faci – de ce faci?, dacă nu faci – de ce nu faci?…”, scrie Eleonora.

Comentariile de mai sus aparţin „ţaţelor” şi „ţăţoilor” din Tecuci, aşa cum depreciativ se exprimă Eleonora. Aceste apelative sunt de neînţeles. Iar aceasta fiindcă Eleonora încasează mii de lei trimestrial tocmai de la „orice ţaţă şi ţăţoi”, contribuabili cu drept de vot în municipiul Tecuci.

Despre proiectele prezentate la Radio 1 nu putem să vă spunem nimic fiindcă asemeni multor-multor tecuceni nu ascultăm acest post de radio.

Acest articol se vrea doar o surpriză plăcută adresată celor care nu deschid facebook-ul. Dacă s-a înţeles altceva este numai vina noastră. Fiindcă din cauza noastră, a „ţaţelor” şi „ţăţoilor”, municipiul Tecuci arată cum arată.