Lucian Gradea umilit de administraţia Hurdubae

Lucian Gradea este şef serviciu ADPP în cadrul Primăriei Tecuci. Nu prea există  tecucean care să nu fi auzit sau discutat cu Gradea, aceasta fiind angajat de mult timp în instituţia publică.

Cum primarul Hurdubae are un dintre contra tuturor angajaţilor vechi din Primărie, în urmă cu o săptămână a gândit că soluţia de a scăpa de Gradea ar fi mutarea acestuia la Asistenţa Socială.

Motivul exact nu îl cunoaştem, cert e că de nenumărate ori Hurdubae s-a plâns că a găsit în primărie doar incompetenţi iar cei angajaţi de el şi PSD Tecuci sunt capabili şi eficienţi. Drept urmare, în urmă cu o săptămână, Hurdubae a dat dispoziţie ca Lucian Gradea să fie mutat la Asistenţă.  Cel mai probabil dispozia prevedea ca directoarea Manole să-l pună pe Lucian Gradea să fie coleg cu Mircea Cruceanu, respectiv să bântuie străzile împreună cu cei de la 416.

Lucian Gradea a luat la cunoştinţă decizia primarului dar nu a mai ajuns la Asistenţă deoarece şi-a înaintat cererea de concediu de ohihnă aferent anului în curs.

Înştiinţat de grozăviile pe care le comite Hurdubae, senatorul Butunoi l-a sunat pe Gradea şi i-a cerut să vină înapoi la serviciu cu promisiunea de a-l muta înapoi în Primărie pe funcţia deţinută anterior dispoziţiei semnată de Hurdubae.

Din surse aflăm că Gradea a refuzat oferta senatorului, preferând să rămână în concediu şi să conteste în instanţă dispoziţia lui Hurdubae. Practic, preferă să facă demersurile în temeiul legii.

Reamintim că ieri a avut loc o licitaţie publică în vederea atribuirilor parcărilor rezidenţiale iar Gradea este cel care se ocupă de acestea fiind şeful Administrării domeniului public şi privat al municipiului Tecuci.

Cu cine s-a gândit Hurdubae să îl înlocuiască, vom afla.