Contabila aşteaptă vizita „mascaţilor” la Casa de cultură

Vineri, 3 august, un sumbru scenariu generat de mintea augustă a primarului Hurdubae urma să se desfăşoare în Casa de cultură a municipiului Tecuci.

Din fericire, sau din păcate – depinde din ce unghi priveşti situaţia creată de primar, părţile implicate nu au avut curajul să îşi facă apariţia pe scenă.

În toată această situaţie cea mai revoltaltă a fost contabila Casei de cultură, Hobincu Laura, care s-a adresat unui coleg: „Asta nu pleacă. Aşteaptă să fie dată afară cu mascaţii”.   

La această oră ar fi trebuit să citiţi ştirea despre managerul Casei de cultură din Tecuci scos cu forţa din instituţia pe care o conduce. Aceasta în ciuda unei hotărâri judecătoreşti care îi conferă dreptul de a conduce în continuare Casa de cultură.

Din păcate nu vă putem oferi această ştire. Aşteptăm. Iar cât timp aşteptăm să se întâmple trebuie să aflaţi că pe numele primarului Hurdubae a fost depusă o plângere penală.

 

One thought on “Contabila aşteaptă vizita „mascaţilor” la Casa de cultură

  1. Ei acum așteptăm să își de a demisia din funcția de primar, deoarece, susține că Lucia Gologan nu mai poate fi manager al Casei de Cultură, din cauza unei plângeri penale.

Comments are closed.

You cannot copy content of this page