Rezultate excepţionale obţinute de ACS Neko-Me Tecuci la Campionatul European de karate din Slovenia

 

Karateka de la ACS Neko-Me Tecuci, conduşi de Sensei Doncea Angel, sunt printre campionii europeni ai României

 Ediţia a XXIV-a Campionatului European de karate tradiţional Fudokan s-a desfăşurat la finalul săptămânii trecute în Slovenia. Gazda competiţiei a fost Portorož, o mică localitate din sud-vestul Sloveniei la ţărmul Mării Adriatice. În competiţie au fost înscrişi participanţi din 29 de ţări.

La Europenele din Slovenia, gruparea tecuceană a cucerit câteva titluri de campioni europeni întrucât sportivii Clubului au cucerit 3 medalii de aur, 2 argint şi 7 de bronz la probele unde au participat (kata, kumite, fuku-go, enbu şi kihon kumite).

ACS Neko-Me Tecuci a plecat spre Slovenia cu o delegaţie de 11 sportivi.

Dintre karateka intraţi în luptă pentru medalii la Campionatul European, cea mai bună prestaţie a avut-o sensei Doncea Aurelia. Astfel, la kumite şi kata individual, karateka s-a clasat pe primul loc  devenind campioană europeană şi vicecampioană europeană în proba de fuku-go.

 Rezultate bune au fost şi la întrecerile pe echipă, acolo unde copiii Scripcaru Mario, Apostu Florin, Tudorie Vlăduţ şi Fluture Cosmina au cucerit medalii de bronz şi argint în probele de kumite, enbu şi kihon kumite.

Tot în acest concurs s-au remarcat sportivii Doncea Rareş şi Hura Sarah la categoria cadeţi şi copii I acolo unde au obţinut medalii de bronz şi aur.

„Toate aceste rezultate nu ar fi fost posibile fără implicarea unor oameni minunaţi cărora le mulţumim că sunt alături de noi”, a precizat sensei Angel Doncea.

Felicitări atât sportivilor cât şi antrenorilor şi mult succes în competiţiile viitoare!

 

 

One thought on “Rezultate excepţionale obţinute de ACS Neko-Me Tecuci la Campionatul European de karate din Slovenia

Comments are closed.