Unde au ajuns banii promişi pentru reabilitare?

 

Supăraţi pe tema puţinilor bani primiţi de la Guvern, patru primari din vestul ţării au decis să formeze o asociaţia pentru a facilita comunităţilor în care convieţuiesc accesul facil la fonduri europene.

Lipsa banilor pentru investiţii este o problemă generală în România, nu se poate spune că cei patru primari nu au primit fonduri pentru că aparţin PNL. Acest lucru se datorează politicilor fiscale promovate de coaliţia aflată la guvernare.

Cu fonduri de la Guvern pentru lucrările de investiţii au fost momiţi şi cetăţenii municipiului Tecuci. Administraţia PSD din Tecuci a dat asigurări certe că guvernul ne va trimite bani să reabilităm străzi sau să terminăm centura ocolitoare. S-a adus vorba şi despre un spital regional la ctitorirea căruia ar fi trebuit să pună umărul şi guvernul.

Câţi bani a primit municipiul Tecuci de la Guvern? A primit: 19.800 lei, fără TVA, care au intrat în visteria tecuceană. Câte străzi a apucat să reabiliteze administraţia cu aceşti bani? N-a apucat, banii au fost folosiţi pentru achiziţionarea unui steag şi a unui banner.

Din fericire, Tecuciul nu duce lipsa unei asociaţii prin care să acceseze mai uşor fonduri europene în lipsa banilor care ar trebui să vină de la Guvern. Din păcate, nu prea vedem rezultatele.