Cruzimea flagrantului de la Spital

 

Cu toate că Tecuciul are puţini medici, nici pe aceştia nu ştim să-i păstrăm. I-am ademenit în urbea noastră promiţându-le salarii babane şi locuinţă dar am făcut din ei inamici publici.

„Să vă fie rușine celor care ați contribuit la acest flagrant de căcat, au chemat medicul de acasă ca să îi strecoare banii în buzunar în timp ce jandarmii stăteau ascunși în boscheţii din curtea spitalului!”, scrie, pe bună dreptate, Constantin Constantin.

Da, să vă fie ruşine! Din cauza acestui flagrant un medic prins luând mită nu va mai putea profesa timp de doi ani. Atâta cruzime neomenească, ce zace în unii, este greu de digerat. Să chemi medicul de acasă, din timpul lui liber, ca să-i dai şpagă, fără să-i spui ce-l aşteaptă, este mai presus decât poate îndura o fiinţă umană.

Dacă ar fi existat umanitate şi respect, acel medic ar fi fost pus în temă: „Dle medic, nu puteţi să veniţi un pic până la Spital? Ştim că sunteţi în timpul liber, dar am organizat un flagrant şi ne-ar bucura nespus dacă şi dv. veţi fi prezent, ca să luaţi la cunoştinţă de acuzaţiile care vi se aduc. Dacă nu puteţi veni acum, nu-i nimic, nu-i nici o grabă. Băieţii veniţi special pentru dv. mai pot aştepta, le găsim noi un pat, două, iar de mâncat pot mânca la cantină”.

Dar nu, nu a fost să fie aşa. L-au alergat pe bietul om, ademenindu-l cu vorbe şuguite, ca să-l pună faţă în faţă cu un flagrant penibil, flagrant la care doar un ageamiu ar fi putut să cadă în plasă.

 

One thought on “Cruzimea flagrantului de la Spital

  1. RUȘINE CELOR CARE AU MURDĂRIT IMAGINEA MEDICULUI CU O ȘPAGĂ INFIMĂ. CA SĂ CREADĂ CEILALȚI MEDICI? CĂ A DEVENIT OM? CĂ E INTELEGATOR? CĂ ÎNȚELEGE PACIENȚII SO FAMILIILE LOR. AȘA CEVA NU E POSIBIL. DAȚI ȘPĂGI MAI MARI. NESIMȚIREA CU ȘPAGĂ MARE SE ÎNTREȚINE!!!

Comments are closed.