Începând de astăzi, funcționarii Primăriei vă vor onora cu vizita la domiciliu

 

Însoțiți de polițiști locali, inspectorii de la Taxe și impozite din Primăria Tecuci sunt scoși pe teren să încaseze de la cetățenii restanțieri.

Normal era să vină C.C. Hurdubae să viziteze tecucenii la domiciliu, pentru audiențe, așa cum a promis în campanie. Era un motiv bun să afle doleanțele localnicilor și ceea ce i-au împiedicat pe restanțieri să-și achite dările. Ori poate primarul a venit și cetățenii, neavând maniere, l-au ținut la ușă?!?

În nici un mandat de administrare locală nu s-a mai auzit ca funcționarii Primăriei să fie nevoiți a bate din ușă în ușă localnicilor pentru a colecta bănuți. Se procedează așa cum o fac preoții înaintea anumitor sărbători, ori polițiștii când înmânează citații ș.a. la domiciliu.

Cât despre colectarea sumelor restante, probabil angajații Primăriei vor consuma combustibil nejustificat, deoarece localnicii datori veneau să achite dacă aveau și considerau că trebuie să plătească.

 

One thought on “Începând de astăzi, funcționarii Primăriei vă vor onora cu vizita la domiciliu

  1. Sunt atitea cazuri pe care le aveti in evidenta cu sume neincasate din impozite de ani de zile,mai mult de 5 ani si nu sa facut nimic.Ce aveti de gind?Sumele de peste 5 ani le-ati evidentiat la datoria publica,a analizat cineva aceasta situatie?cine raspunde material pentru aceste neregului?

Comments are closed.