Tecuciul rămâne fără transport public începând de vineri

 

Începând cu 1 martie 2019 se suspendă circulaţia pe traseele din municipiu datorită faptului că administraţia nu a mai încheiat contracte cu operatorii de transport.

Astfel, începând de vineri, locuitorii municipiului nu se vor mai putea deplasa cu mijloacele de transport în comun înspre şi dinspre cartierele Nicolae Bălcescu, Cernicari, Tecuciul Nou şi Zona industrială.

Această situaţie se datorează administraţiei locale care a refuzat organizarea licitaţiei pentru traseele din Tecuci. Licitaţia trebuia organizată în ianuarie, întrucât vechile contracte expiră la sfârşitul lunii februarie.

Conducerea Primăriei a găsit de cuviinţă să prelungească cu încă 6 luni contractele cu operatorii de transport public, în condiţiile licitaţiei precedente, lucru care cauzează pierderi datorită tuturor scumpirilor, în vreme ce preţul biletului a rămas acelaşi, respectiv 1 leu.

Operatorii de transport pentru curse regulate în municipiul Tecuci nu au semnat această prelungire a contractelor.

Până la reglementarea situaţiei se pare că Tecuciul va fi paralizat din punct de vedere al transportului public.

 

One thought on “Tecuciul rămâne fără transport public începând de vineri

  1. Primarul Hurduboaie acest Viorel Dancil al senatorului Butunoiu pare plin de idei la fel ca o foaie de hartie alba si goala.Rar mi-a fost dat sa vad un om mai plat si mai fara gandire ca pomadatul asta.Daca stai in preajma lui iti dai seama ca omul pur si simplu se screme sa produca o idee iar cum de obicei nu poate apeleaza la ideile altora.Patetic.Jalnic om.

Comments are closed.