La volan, sub influența alcoolului

 

Trei conducători auto au fost depistați de polițiști, la sfârșitul acestei săptămâni, după ce s-au urcat la volan sub influența alcoolului.

Primul dintre aceștia, un bărbat de 52 de ani, din comuna Barcea, a fost oprit în trafic, pe D.N 25, în localitatea Ivești, și la testarea alcoolscopică a prezentat o concentrație de 0,46 m/l alcool pur în aerul expirat.

Ceilalți doi au fost depistați în data de 4 martie, la puțin timp după miezul nopții, pe strada Ionel Fernic din municipiul Galați, respectiv, strada Cuza Vodă din municipiul Tecuci. Este vorba despre doi bărbați de 37 și 22 de ani care la testarea alcoolscopică au prezentat valorile de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat și, respectiv, 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, șoferii au fost conduși la o unitate spitalicească, pentru prelevarea de mostre biologice și stabilirea alcoolemiei iar polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.